Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка http://free-webcambg.com/Преди няколко дни Петел писа за констатация на варненци, че

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка http://free-webcambg.com/Преди няколко дни Петел писа за констатация на варненци, че
Коментари Харесай

Продължават сигналите за спряна Зелена вълна във Варна

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка http://free-webcambg.com/

Преди няколко дни " Петел " писа за констатация на варненци, че " зелената вълна " в града на множеството централни булеварди просто липсва (Вижте ). За проблем със светофарите беше сигнализирано към Полиграфията и Юнашкия салон, като след обявата се вижда известно усъвършенстване в синхронизацията на таймерите. 

В редакцията на " Петел " обаче постъпи още един сигнал от друга точка в града:

" От известно време е отстранена зелената вълна на бул. " Цар Освободител " и бул. " Сливница ". Това е неприемливо в един европейски град! Затруднява се така и така тежкият трафик. Тази смяна е направена без публично разискване, без решение на локалния парламент и очевидно в полза на някой различен, само че не и на Варненци!!! А може би се чува че Оперативна програма ТАСРУД са премахнали зелената вълна под напън на синдиката на таксиметровите водачи, с цел да може да цъкат повече на алено, и да вършат повече пари! Дали това е в полза на варненци?? Едва ли. ", написа варненец. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР